metAE

stip aan de horizon

Ieder mens heeft altijd ergens een doel om naar toe te willen werken of gaan. Dat kan simpel zijn (ik ga vanavond vroeg naar bed) maar ook ingewikkelder en verder weg.

helpen herinneren

Hoe handig kan het zijn om een klein grafisch werkstukje in het zicht te hebben wat je helpt herinneren aan het te bereiken doel. De stip aan de horizon

varianten

Er zijn vier varianten om in het bezit te komen van zo’n stip aan de horizon

  1. u koopt een door mij gemaakte. U komt naar het atelier en kiest een passende uit.
  2. we maken een FaceTime of Skype afspraak en ik maak ter plekke drie werkstukjes waaruit u er één kiest. Voorzien van kader en lijst stuur ik het naar u op
  3. u komt naar het atelier alleen of met een groep en maakt zelf een aantal exemplaren om de mooiste, beste, meest passende mee naar huis te nemen.
  4. u maakt niet zó maar een stip. Nee, u gaat eens heel goed nadenken en praten over wát uw stip aan de horizon inhoudt en hoe u die zou willen bereiken. Het maken begeleid ik. Het praten over begeleidt Carin Roelands. Expert in het begeleiden van een goede dialoog.

op locatie

Variant 3 en 4 zijn ook uitstekend geschikt om op locatie te doen. Bij u thuis met familie of vrienden. Of op het werk met collega’s, managers, teamgenoten.

Bel of mail voor een afspraak en informeer naar de mogelijkheden.