Voorwaarden

Met het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden:

• Ik ben niet aansprakelijk voor het zoekraken of niet aankomen van een pakketje of enveloppe.
U kunt er daarom voor kiezen uw bestelling aangetekend te laten versturen. Kosten hiervan zijn voor uw rekening.
• Bestellingen worden alleen verstuurd indien het juiste bedrag binnen de gevraagde termijn is bijgeschreven op mijn rekening.
• Een product kan alleen worden geretourneerd wanneer er aantoonbare schade is ontstaan door het versturen. Terugsturen dient te gebeuren binnen 8 dagen. De kosten voor het terugsturen zijn voor u. Indien aan de orde: kosten voor het opnieuw opsturen zijn voor mij.

Uw NAW-gegevens worden door mij na afhandeling van de bestelling vernietigd.

 

Auteursrecht
Het copyright van alle op deze site getoonde foto’s blijft ten allen tijde bij Atelier AE / Annemarie Elberse. Dat betekent dat niemand foto’s, op welke wijze dan ook, mag gebruiken zonder mijn schriftelijke toestemming. U kunt daarover via e-mail of telefonisch contact met mij opnemen.

Auteursrecht: (uit http://www.zowerkt.nl/rechten/wetten/auteursrecht.htm)
Citaat: “Het auteursrecht is het recht van de maker van een werk om zelf te bepalen wat er met zijn of haar werk gebeurt. De maker mag als enige het werk publiceren (openbaar maken) of kopiëren. De maker mag deze rechten ook als geheel of in gedeelten aan anderen overdragen, al dan niet tegen een financiële vergoeding. Het auteursrecht blijft gelden tot 70 jaar na het overlijden van de maker.” Einde citaat.