GL(As)

Ieder mens krijgt te maken met het verlies van dierbaren. Dierbaren kunnen zowel mensen als (huis)dieren zijn. Ieder mens gaat op zijn eigen wijze met verlies om. Zoveel mensen, zoveel verschillende manieren om te herinneren, om te gedenken.

Voor sommigen kan het laten maken van een persoonlijk sieraard of glasobject helpen om te gedenken, om de herinnering levend te houden. En voor wie dat wil is het mogelijk een beetje van de as van de overleden dierbare te verwerken in een sieraard of object. As in glas….. GL(As).

We bespreken samen wat uw wensen zijn, welke herinnering u verbeeld wilt hebben. Wellicht is er een foto (of foto’s) die als inspiratiebron kan dienen.

In onderstaande werken is as verwerkt.

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de eindeloze mogelijkheden. Kijk voor meer ideeën op de pagina Glaswerk. En voor sieraden op pagina Sieraden.

De prijs wordt vooraf bepaald. Deze hangt af van grootte, materialen, wensen, eventueel gemaakte kilometers enzovoort. Ik kan u verzekeren dat een persoonlijke GL(As)-herinnering voor iedereen haalbaar is…

Flyer Gl(As)

De eerste voorbeelden zijn gemaakt met de as van mijn overleden tante. Bij leven hield zij al van experimenten. Ik weet zeker dat ze het prima vindt dat ik haar as voor de eerste voorbeelden heb gebruikt.

tante nina (12)