Welkom

… op de website van Atelier AE / Annemarie Elberse.

 

Glasfusing

U kunt bij mij terecht voor sieraden en glaswerk waarbij fusing (het smelten van glas) de meest gebruikte techniek is.
Vertrekpunt voor het ontwerp is vaak een foto. Ik vertaal de foto als het ware naar een nieuw beeld. Daarbij komt een begeleidende tekst. Hierdoor maak ik een fotoherinnering tastbaar.

GL(As)

Tevens kunt u terecht voor het laten verwerken van as van een overleden dierbare in een object of sieraad van glas. As in glas…. Op basis van een gesprek waarin foto’s en herinneringen de leidraad zijn kom ik tot een ontwerp.

BijAE

Onder de naam BijAE organiseer ik ongeveer 4x per jaar een huiskamerconcert. Daarbij probeer ik altijd enigszins ‘out of the box’ te programmeren….

Om alvast te noteren… Op zaterdagavond 23 september komen Marita Rust en Peter Gerards ons een avond onderdompelen in Spaanse, Flamenco en Latino sfeer! Klik op de foto voor de uitnodiging met daarin tijd en plaats. Van harte welkom!

Kader en Kleur

Steeds meer mensen gaan aan de slag met fotograferen door een gekleurd kader van glas. Steeds vaker krijg ik dan ook de vraag ‘hoe het ook al weer moest….’ Bijgaand een hulpmiddel in de vorm van een instructiecollage.

365 Stippen aan de horizon

365 stippen aan de horizon is een project waarin u en ik samen, uiteindelijk, 365 grafische werkstukken maken. U kunt een door mij gemaakte ‘stip’ kopen of er zelf een komen maken tijdens een workshop. Voor de workshops werk ik samen met Carin Roelands. Ontdek tijdens deze workshop waar uw stip aan de horizon ligt door het voeren van een goed gesprek én uw eigen ‘stip’ te maken.

Een deel van de opbrengst van de verkoop en het maken van de ‘stippen’ gaat naar een  aan het project deelnemend doel. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘365 stippen aan de horizon’.

Gun uzelf en een ander een stip aan de horizon…..

Keertje komen kijken hoe en waar ik werk?

Iedere woensdag- en donderdagmiddag houd ik open atelier. U bent van harte welkom.
Wilt u buiten deze middagen komen bel of mail dan voor een afspraak:
(06) 50227289 of info@atelierae.eu